Farmareuzen sjoemelen

 

top       toc       De aanleiding voor het schrijven van deze webpagina.

Op woensdagmorgen 11 december 2013 zag ik de volgende informatie in het Algemeen Dagblad ( www.ad.nl ).

 top       toc       Commentaar van AD medewerker Hans van Zon op voorgaand bericht.

In verband met dit artikel had Hans van Zon (die werkt bij het AD) het volgende geschreven:

 top       toc       Hier volgt de e-mail die ik naar de heer Hans van Zon heb gestuurd.

Naar aanleiding van de informatie in het AD heb ik toen op woensdag 11 december 2013 de volgende e-mail gestuurd naar de heer Hans van Zon  ( gestuurd naar: reageren@ad.nl)

 

Geachte heer van Zon,

Ik ben heel blij om te zien dat het AD aandacht schenkt aan de misstanden in de gezondheidszorg.

MAAR..............................het is zo jammer dat het hele grote gesjoemel door geen enkele krant aangepakt wordt. Blijkbaar is iedere krant zo benauwd voor de macht van bigfarma dat geen enkele krant dit aandurft.   top       toc       En wat is het hele grote gesjoemel?

Wat in het AD genoemd wordt is een relatief klein gesjoemel. Het gaat over een (beetje) geld, niet zo direct over heel veel mensenlevens.

Dan volgen hier de voorbeelden van het hele grote gesjoemel:top       toc       7000 onnodige kankerdoden in NL, elk jaar!!!

Naar schatting gaan hier in Nederland elk jaar 7000 mensen totaal onnodig dood aan kanker. En waarom: omdat er een middel tegen kanker is wat nagenoeg gratis is en ook heel eenvoudig toe te dienen.   Klik hier voor meer informatie over deze situatie. 
top       toc       Een heel goed middel tegen de superbugs wordt verzwegen.

Op deze NOS video wil Minister Schippers het Nederlandse volk laten geloven dat er naast antibiotica er geen middelen zouden zijn om b.v. een blaasontsteking te bestrijden. Dat is gewoon puur bedrog. Door deze misleiding gaan er heel veel mensen onnodig dood. En wat is dat middel. Klik hier voor meer informatie.top       toc       De overheid handelt heel vals i.v.m. de mazelenepidemie.

Ook i.v.m. de mazelen-epidemie zien we weer hoe vals de Nederlandse overheid bezig is door het nut van een heel goedkoop middel te verzwijgen waar zowel de kinderen die niet ingeënt worden als ook de kinderen die wel ingeënt worden heel veel aan zouden hebben. Omdat de overheid dit in zijn wreedheid verzwijgt zijn mijn vrouw en ik deze zomer op weekmarkten in de bijbelgordel wezen folderen om  de mensen te wijzen op dat goedkope middel. Klik  hier voor meer informatie.

Meneer van Zon, ik hoop dat het Algemeen Dagblad het aandurft om de genoemde punten in de AD krant te vermelden. U begrijpt dat een dergelijke actie heel wat menselijk leed zou voorkomen.

Met vriendelijke groet, Wim Vogelaar.

 

Deze pagina is door Wim Vogelaar aangemaakt op: wo 11 december 2013.     

Inhoudsopgave:

 top       toc       Wie is Wim Vogelaar?

Hier volgt informatie waardoor u een indruk kunt krijgen over wie ik ben.
Lees verder... 
top       toc       Wat is mijn motivatie voor deze website?

U zult zich mogelijk afvragen waarom ik mij zo druk maak om mensen te informeren op het gebied van gezondheid. Ik ben gepensioneerd en ik zou een heleboel andere leuke dingen kunnen doen. Waarom dan toch zoveel energie stoppen in deze website en in het te woord staan van mensen die op de informatie op mijn website reageren. 

Lees verder...

top       toc       Welke muziek vind ik mooi?

Klik hier.top       toc       Op welke politieke partij stem ik?

Ik heb jarenlang op de Christen Unie gestemd. Maar in 2012 ben ik overgestapt naar een andere partij. Er is 1 punt wat voor mij heeeeel belangrijk is en er is nu nog maar 1 politieke partij in Nederland die zich juist sterk maakt voor dat punt. 
En welke politieke partij is dat dan? Lees verder...

Wim Vogelaar

Tel. 06-10080999