www.news4all.org

                                            

Hoofdmenu
Wie is Wim Vogelaar?
Mijn motivatie
Laatste nieuws
Contact
3 pilaren

Mijn UVB lamp
UVB lampen
Sportprestaties en UVB
Vitamine D
77% m.k.o.k.

Natto: Info
natto-shop-inter-burgo
Natto: Zelf maken
Mijn broedstoofRauwe melk: info
Rauwe melk: verkoop
Rauwe melk: vragen

de AMAS test
Farmareuzen-sjoemelen
Gezondheidstips
KWF misleidt NL bev.
Kinkhoest vaccinatie
Mars tegen Monsanto
Mijn correspondentie
Mijn ervaring met tempeh
Straling
Immuun.
Kind en mobieltje.

Vecht voor je vrijheid
Het OVR virus
Foto's
Foto's Barneveld
Foto's Tholen


Marfan
Mazelen
Multiple sclerose
Niet-toxische tumortherapie
Power plate
Superbugs komen er aan
Verbeter geheugen
Voedingsvezels
Slaapproblementop       toc       AD: Massaal inenten tegen kinkhoest.

Wat is kinkhoest? Zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kinkhoest 

Op de voorpagina van het Algemeen Dagblad van woensdag 23 november 2011 staat met grote letters: Massaal inenten tegen kinkhoest. Klik hier om dat artikel te lezen. In dit artikel is te lezen dat professor Frits Mooi, projectleider kinkhoest van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RiVM), het belangrijk vindt dat hier in Nederland honderdduizenden mensen worden ingeŽnt tegen kinkhoest. En hoe snel gaat die inenting tegen kinkhoest komen? Dat duurt nog even. In het krantenartikel staat: De beslissing een vaccinatieprogramma te beginnen, neemt de regering na een advies van de Gezondheidsraad. Mooi verwacht dat advies binnen een jaar.  Maar waar komt deze grote bezorgdheid voor het welzijn van de Nederlandse bevolking toch vandaan? top       toc       Wiens brood men eet diens woord men spreekt.

Het zijn fabrikanten van het kinkhoest vaccin die zich zo druk maken over onze gezondheid. Dat is te lezen op deze pagina. Daar staat o.a. 

Whooping Cough Manufacturers Fund Expert Groups on Vaccine Policy

The KPBS/Watchdog Institute investigation not only revealed that a high percentage of those with whooping cough had been vaccinated, but also that Sanofi Pasteur and GlaxoSmithKline -- two whooping cough vaccine manufacturers -- provide funding for the 'expert' groups that make vaccine recommendations to government agencies.

This includes the Global Pertussis Initiative, which includes 35 medical experts from 16 countries, and the International Consensus Group on Pertussis Immunization. Research from members of the Global Pertussis Initiative is widely cited and has been used for setting vaccination schedules and publicizing health guidelines in countries around the world, including the United States.

The U.S. CDC has cited information from the Global Pertussis Initiative and members of the group have advised the World Health Organization as well.

Clearly the vaccine industry seems to view the 308 million people living in the United States as little more than pin cushions for their profitable vaccine products, so the fact that they are so intricately involved in establishing vaccine policy is a problem.

 


Dus big pharma is zo bezorgd over ons welzijn. Nou dan denk ik oppassen!!!!!!!!! En dat het inderdaad oppassen geblazen is blijkt wel uit de rest van de informatie op die pagina. Daar staat o.a. top       toc       De risico's van het kinkhoest-vaccin die u moet weten.


Whooping Cough Vaccine Risks You Should Know

As Barbara Loe Fisher states:

'Of all the vaccines which have been routinely used by children in the past century, the brain damaging effects of the pertussis (whooping cough) portion of DPT vaccine is among the most well documented in the scientific literature.

Created in 1912, the crude pertussis vaccine basically consisted of B. pertussis bacteria killed with heat, preserved with formaldehyde, and injected into children. In the early 1940's, aluminum was added as an adjuvant and later the mercury preservative, thimerosal, was added when pertussis was combined with diphtheria and tetanus vaccines to create DPT.

Pertussis vaccine was never studied in large clinical trials before being given to children in the first half of the 20th century or after it was combined into DPT and recommended for mass use by the American Academy of Pediatrics in 1947.'

 

vertaald met google:


Kinkhoestvaccin risico's die je moet weten

Als Barbara Loe Fisher stelt: 

'Van alle vaccins die routinematig werden door de kinderen gebruikt in de afgelopen eeuw, de hersenen schadelijke effecten van de pertussis (kinkhoest) deel van de DPT-vaccin is een van de best gedocumenteerde in de wetenschappelijke literatuur.

Gemaakt in 1912, de ruwe kinkhoest vaccin bestond voornamelijk uit B. pertussis bacteriŽn gedood met warmte, geconserveerd met formaldehyde, en geÔnjecteerd in kinderen. In de vroege jaren 1940, werd aluminium toegevoegd als een adjuvans en later het kwik conserveermiddel, thimerosal, werd toegevoegd toen kinkhoest werd gecombineerd met difterie en tetanus vaccins DPT te creŽren.

Kinkhoestvaccin werd nooit onderzocht in grote klinische onderzoeken voordat wordt gegeven aan kinderen in de eerste helft van de 20e eeuw of nadat het werd gecombineerd in DPT en aanbevolen voor massale gebruik door de American Academy of Pediatrics in 1947. '

U kunt meer lezen tal van persoonlijke verhalen van families van kinderen die overleden of ernstig ziek werd na de DPT-vaccin in dit transcript van een 1986 vergadering van het Raadgevend Comite Immunization Practices . Dit was kort na een soortgelijke kinkhoest uitbraak in 1985, waarbij het ​​grootste deel van de media ook de uitbraak toegeschreven aan de ouders van niet-gevaccineerde kinderen.

 top       toc       Wat is nu de situatie in 2016: Het vaccine blijkt niet goed te werken.

Zie dit artikel op website mercola.com. Dat artikel heeft de titel:

Whooping Cough Vaccine Not as Effective as Thought and Spreads Through Those Vaccinated. 
Vertaald: Het kinkhoest vaccin is niet zo effectief als gedacht en de kinkhoest verspreid zich door degenen die zijn ingeŽnt hebben met het kinkhoest vaccine. top       toc       Wat is nu mijn advies? Inenten of niet?

Mijn advies is niet dat u zich niet moet laten inenten tegen kinkhoest. Maar mijn advies is wel: neem niet alles klakkeloos aan maar onderzoek het een en ander. Wanneer de vaccinatie hersenschade bij uw kind veroorzaakt (wat heel goed kan) dan denkt u achteraf: had ik eerst toch maar meer informatie ingewonnen. Het is een kwestie van afwegen van risico's. En je moet je tevens natuurlijk erg bewust zijn van het feit dat het bij big pharma natuurlijk alleen maar om geld gaat. En dat is big pharma ook niet kwalijk te nemen. In elk bedrijf moet geld verdient worden. Maar daarom moet je ook niet alles blindelings geloven wat de reguliere zorg zegt. Het is het verhaal van een verkoper. Je moet selectief leren luisteren.

En de beste manier om de reguliere zorg kritisch te kunnen beoordelen is door je te abonneren (is gratis) op websites zoals:

Door van tijd tot tijd zo eens een artikel te lezen weet u na verloop van tijd heel goed hoe de vork in de steel zit en weet u de waarde van de adviezen uit de reguliere zorg het best op zijn waarde te schatten. Educatie is de beste medicatie!top       toc       U heeft kennis nodig om de vaccinatie te mogen/kunnen weigeren.

Wanneer u beslist dat u uw kinderen niet wil laten vaccineren tegen kinkhoest dan zal u dat wel moeten kunnen uitleggen aan artsen maar net zo goed aan uw vrienden, kennissen en buren. En u zult het ook aan de schoolleiding moeten kunnen uitleggen. Daarom is het erg belangrijk dat u zich voldoende informeert over dit onderwerp. U zult mogelijk enorm onder druk gezet worden door uw omgeving. Mogelijk dat uw kind van school wordt gepest omdat het kind samen met de ouders de andere kinderen op school zogenaamd in gevaar brengen. Op deze pagina staat o.a. 

This was shortly after a similar whooping cough outbreak in 1985, during which most of the media also blamed the outbreak on parents of unvaccinated kids. Dit was kort na een kinkhoest uitbraak in 1985 gedurende welke de meeste media kanalen (TV, krant, enz) ook de ouders een verwijt maakten van de uitbraak van de epidemie omdat hun kinderen niet ingeŽnt waren.
 

Op pagina  http://nl.wikipedia.org/wiki/Kinkhoest staat o.a. 

Kinkhoest of pertussis is een infectieziekte van de luchtwegen die wordt veroorzaakt door een bacterie, Bordetella pertussis (bacil van Bordet-Gengou), die vooral wordt overgebracht door de druppeltjes die bij hoesten ontstaan. Kinkhoest is zeer besmettelijk.top       toc       Je maximaal beschermen tegen bacteriŽn EN virussen, kan dat?

Wat is een 100% veilige manier om je maximaal tegen niet alleen bacteriŽn maar ook tegen virussen te beschermen?

Dat is d.m.v. een UVB lamp. Zie: http://www.news4all.org/mijn-uvb-lamp 
En hoe werkt die bescherming dan? 
Lees dat op: http://www.news4all.org/EHEC-bacterie 

 top       toc       En waarom adviseert de reguliere zorg dan geen UVB lamp?

Dat is heel simpel. Aan een UVB lamp (die slechts 250 euro kost) is niets te verdienen. Aan vaccineren is heel veel te verdienen. 
Lees ook: http://www.news4all.org/het-ovr-virus 

En juist omdat de reguliere zorg de UVB lamp verzwijgt sta ik altijd heeeeel kritisch tegenover big pharma oplossingen. In de reguliere zorg gaat het in de eerste plaats om geld en niet om het welzijn van de patiŽnt. top       toc       Links:

Op de volgende links komt u diverse artikelen tegen waaruit blijkt dat de kinkhoest vaccinatie juist het tegenovergestelde doet van wat het zou moeten doen, n.m.l. dat de kinkhoest zich juist verspreid onder groepen van mensen die zich hebben laten inenten.
Klik hier.

Klik hier.

http://www.nvic.org/   Een heeeel belangrijke website i.v.m. vaccinaties. Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt door Wim Vogelaar op 30 januari 2016.

Inhoudsopgave:

 top       toc       Wie is Wim Vogelaar?

Hier volgt informatie waardoor u een indruk kunt krijgen over wie ik ben.
Lees verder... 
top       toc       Wat is mijn motivatie voor deze website?

U zult zich mogelijk afvragen waarom ik mij zo druk maak om mensen te informeren op het gebied van gezondheid. Ik ben gepensioneerd en ik zou een heleboel andere leuke dingen kunnen doen. Waarom dan toch zoveel energie stoppen in deze website en in het te woord staan van mensen die op de informatie op mijn website reageren. 

Lees verder...

top       toc       Welke muziek vind ik mooi?

Klik hier.

Wim Vogelaar

Tel. 06-10080999

e-mail:

 mailto:wim.vogelaar@debesteweg.nl